Optimizare SEO Google


Optimizare site – ALLHOST – POW va ofera servicii de promovare online prin SEO si SEM, pentru ca afacerea dumneavoastra sa iasa din anonimat. Alegeti acum cele mai eficiente metode pentru rezultate vizibile.

 

Serviciile de optimizare web realizate intr-un mod corect la nivel de continut si cod, vor aduce beneficii pe termen lung.
    SEO = Search Engine Optimization
    SEM = Search Engine Marketing

    SEO are scopul de optimizare a paginilor site-ului pentru a ajunge in topul rezultatelor de cautare pentru anumite cuvinte cheie. SEM inseamna marketing pe motoarele de cautare.

    Continutul unui site este foarte important, acesta prezentand un interes major atat pentru vizitatori, cat si pentru motoarele de cautare. Serviciile de optimizare SEO necesita o serie de modificari in site la nivelul codului sursa, a continutului si a structurii. Modificarile realizate sunt mai mult sau mai putin vizibile pe site, dar vor aduc o vizibilitate maxima in topul pozitiilor pe motoarele de cautare.


    Ce inseamna optimizare site la nivel de continut si cod?

Optimizare site la nivelul structurii interne a site-ului modificarea codului sursa si a continutului ajuta la indexarea de catre motoarele de cautare. Astfel, se realizeaza adaugari sau modificari de:

 • meta tag-uri,
 • cuvinte cheie,
 • imagini,
 • link-uri,
 • titlu de pagina,
 • sitemap,
 • friendly URLS

 Continutul site-ului trebuie sa fie unic si relevant, bogat in informatii si foarte bine structurat. Acesta trebuie sa fie realizat pentru vizitatori si sa fie de calitate ridicata. Astfel, va reusi sa convinga utilizatorii sa acceseze site-ul si sa petreaca mai mult timp acesta, dar si sa revina. Continutul de calitate al unui site poate consolida relatiile cu clientii sau partenerii de afaceri.

 Pentru o pozitionare de top in paginile celui mai important motor de cautare alegeti acum servicii de optimizare site / SEO Google de calitate. Activitatea de optimizare site / SEO pentru Google reprezinta o modalitate eficienta de promovare online. Desi rezultatele apar dupa un timp mai indelungat, acestea sunt durabile si au o rata mare a conversiei.
O promovare eficienta incepe intotdeauna cu o strategie bine definita iar scopul principal este acela de a beneficia de rezultate excelente. Analiza care va preceda procesul de optimizare, se realizeaza cu scopul de a stabili obiectivele si de asemenea, cuvintele cheie relevante pentru afacerea dumneavoastra. De aceea este indicat sa alegeti intotdeuna o optimizare website realizata in mod corect de catre profesionisti.
De ce este esential ca procesul de optimizare site sa fie realizat de catre profesionisti?
Indeplinirea obiectivului de crestere a numarului de vizitatori nu este un proces usor de realizat. Tehnicile de promovare implica variate cunostinte in domeniu, experienta SEO, cunostinte de marketing si comunicare, toate pentru aplicarea corecta a strategiilor de promovare online.
Alegeti o firma de optimizare site / SEO Romania de incredere si profitati de avantajele unei colaborari de succes!

 

 

Va prezentam mai jos cateva example de site-uri optimizate de catre noi:

Avocatconstanta.com

 • avocat Constanta – locul 1 in Google
 • noul cod civil – locul 6 in Google
 • avocat dreptul muncii Constanta – locul 1 in Google
 • avocat drept penal Constanta – locul 6 in Google

Studiogarden.ro

 • licheni decorativi Constanta – locul 1 in Google
 • amenajare gradini Constanta – locul 1 in Google
 • intretinere gradini Constanta – locul 1 in Google

Nu esti din Constanta? Nu este nicio problema!

Putem lucra online oriunde ai fi: email, messenger sau skype Folosim toate caile de comunicare disponibile astfel incat sa putem economisi timp si benzina. Ne putem auzi si vedea si chiar puteti vedea ecranul nostru in timp ce lucram. In acest fel lucrarea iese exact asa cum doriti si puteti controla etapele si timpul total necesar finalizarii lucrarilor.

PACHETUL VIP DE OPTIMIZARE SEO WEBSITE 4+1!

OFERTA SPECIALA

Oferta valabila pana la data de 31 august 2018!

 Proiectul include: 4 cautari +1 cautare BONUS – 390 EURO in loc de 600 EURO

 • – studiu concurential in prealabil.
 • – optimizare SEO continut pe orice platforma pentru motoare de cautare.
 • – optimizarea va fi facuta pentru 5 CAUTARI stabilite de comun acord cu clientul (fiecare cautare trebuie sa contina minimum 2 cuvinte cheie corelate). Celelalte cautari care vor urca in motoarele de cautare vor fi GRATUIT.

Plata in doua rate!

Pentru realizarea proiectului ne trebuie accesul la codul site-ului, admin si FTP.

* Ne rezervam dreptul de a selecta proiectele acceptate in situatia in care site-ul nu detine minimum de principii necesare pentru realizarea proiectului.

"ALLHOST - Pow...iubeste ceea ce face, mereu in formare si in cautare de nou. Iti poate gasi solutii, acolo unde tu vezi maracini. Si...daca vrei sa fi prieten cu Google, imprieteneste-te cu ALLHOST - Pow!"
Dan Ivanof
Administrator