Home

Web Design Profesional

Ai nevoie de un siteweb? Oferim Website-uri de calitate adaptate pentru dispozitivele mobile folosind (pe bune) ultimele tehnologii in domeniu. Experienta de peste 10 ani! Sute de web-site-uri realizate! Programare utilizand ultimele tehnologii in domeniu.

Optimizare SEO Google

SEO inseamna o prezență vizibilă și eficientă în motoarele de căutare, care contribuie la creșterea vânzărilor, a profitabilității, dar și la eficientizarea costurilor clienților prin targetare corecta. Experienta ne-a dovedit ca nu a fost site sa nu-l putem Optimiza.

Design Materiale Promotionale

Executam grafica pentru tipar: afise, flyer-e, pliante, brosuri, cataloage sau carti de vizita si livram lucrarea impecabil pentru tipar sau printer digital. Ne place sa conturam idei unicat si nu ne lasam pana nu obtinem cea mai buna varianta!

Promovare in retele socializare

Oferim servicii de promovare in reteaua de socializare Facebook, Instagram sau Google+ prin generarea de conturi personale si business. Conturile business Social vor avea un aspect personalizat tipului dvs de activitate, optim pentru atragerea de clienti!

Design LOGO

Sigla dvs. este primul element grafic observat de cumparator. Acesta se poate lega afectiv de constructia si culorile firmei dvs. sau o poate ignora in cazul in care nu este desenata inteligent. Logo-ul/ Sigla este strangerea de mana in mediul virtual si nu numai! Impune-ti stilul! Totul incepe cu un Logo!

Realizare foto produs/de interior

Si pentru ca mereu era nevoie, ne-am calificat, ne-am aprovizionat si ne-am specializat in fotografii pe care le realizam pentru galeriile tale. Fie ca este vorba de o sedinta foto pentru ambientul unui restaurant/ salon, cabinet fie ca este vorba de fotografie de produs.

Respectam timpul!

DE CE NOI?

  • Toate site-urile create de noi sunt responsive 100% (adaptabile mobile, tableta, desktop)
  • Lucram cu tine in timp real oriunde ai fi
  • Optimizare seo basic on page inclusa in orice proiect nou realizat de catre noi
  • Inscriere gratuita in motoarele de cautare
  • Modul de administrare proprie inclus
  • Mentenanta gratuita pentru modificari usoare pe toata perioada contractuala.
  • Oferim servicii adiacente pentru satisfacerea tuturor nevoilor in domeniu, pentru fiecare client in parte.

 

Nu ezitati sa ne contactati. Mereu ne place sa ne autodepasim. Asa ca, daca aveti un proiect ce nu implica serviciile precizate de catre noi pe site va rugam sa ne scrieti. Nu ne ferim de provocari!

Putem lucra online oriunde ai fi: email, messenger sau skype

Folosim toate caile de comunicare disponibile astfel incat sa putem economisi timp si benzina. Ne putem auzi si vedea si chiar puteti vedea ecranul nostru in timp ce lucram. In acest fel lucrarea iese exact asa cum doriti si puteti controla etapele si timpul total necesar finalizarii lucrarilor.

Clienti fericiti