ALLHOST - Agentie web design Constanta

Despre ALLHOST – WEB DESIGN AGENCY

ALLHOST a luat nastere in 2003 din pasiune! Am inceput cu servicii de baza si anume web design dar am cochetat si cu serviciile de SEO, pentru ca ni se cerea. Trebuie sa recunoastem ca la vremea respectiva, putini stiau ce este SEO si cu ce se „mananca” 🙂 Constant am cautat sa ne autodepasim. Permanent am invatat….

In 2016, am inceput o noua viziune! Aveam destula experienta cumulata in 13 ani, servicile se extinsesera dar noi nu apucasem sa spunem asta! Asa ca am creat un nou design si am incercat sa completam gama de servicii. Practic, in momentul in care am fost siguri pe noi, am testat de nenumarate ori calitatea, am completat gama de servicii.

Agentie web design Constanta – ALLHOST

Cine a fost creierul? Teia 🙂 de unde si numele firmei, THEYAS 🙂

„VIZIUNEA MEA?  – Intotdeauna intalnim provocari iar eu ador provocarile 🙂 Intotdeauna exista cel putin doua variante de rezolvare pentru orice problema! Provocarea este, sa alegi varianta cea mai buna, nu neaparat pe cea mai simpla. „

„Am inceput in viata urmand cursurile unui Liceu Teoretic, sectia Uman filologie – limbi straine, ca apoi sa-mi dau seama ca vreau sa ma indrept catre ASE. Am terminat o facultate cu Licenta in Marketingul Afacerilor iar ulterior am constatat ca sunt fascinata de tot ce inseamna infinita posbilitate a internetului. Astfel ca am inceput sa aprofundez tot mai mult tot ceea ce inseamna webdesign, marketingul online, optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare. Si uite asa am reusit sa cumulez pana acum 19 ani de activitate in fata calculatorului, impreuna cu nelipsita cafea, prietena mea cea mai buna 🙂”

Teia Bucioc – CEO AllHost Agency

 

ALLHOST – Agentie web design Constanta, ALLHOST

CE OFERIM? DRUMUL CATRE SUCCES!

Scopul nostru este EVOLUTIA! Evolutia noastra dar si Evolutia Partenerilor Nostri.

Nu ne place sa ne limitam! Ne place sa dezvoltam Parteneriate si Colaborari de durata!

Ne place sa fim GHIZI in DRUMUL CATRE SUCCES!

Creare website, webdesign sau redesign site la creare debloguri, site-uri de prezentare, portaluri sau magazine online,  îmbunătățirea performanțelor site-ului, promovare prin banner-e și link-uri, optimizarea pentru motoarele de căutare, campanii Google AdWords sau promovare pe Facebook, administrare și securizare.

Ne puteti urmari pe Facebook , Twitter sau Instagram  sau, pur si simplu,  ne puteti scrie pe WhatsApp. Suntem deschisi la noi provocari 🙂