Gazduire Web Hosting cPanel

Pachete Gazduire Web Hosting cPanel – se ofera la cele mai inalte conditii calitative.

  • Vom face tot posibilul ca sa configuram contul dvs. de hosting cat mai repede posibil, de obicei conturile de gazduire se configureaza GRATUIT in maxim 24 ore.
  • Pachete avantajoase in functie de necesarul dvs.
  • Asiguram back-up
  • Asistenta tehnica este gratuita prin telefon (intre orele 8:00 – 22:00) sau prin email la office[@]allhost.ro

Pretul pachetelor difera in functie de complexitatea proiectului. Pentru o cotatie de pret va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Nota* Toate site-urile prezentate la portofoliu sunt gazduite pe serverele noastre!

GAZDUIRE WEB, ALLHOST

 

Putem lucra online oriunde ai fi: email, messenger sau skype

Folosim toate caile de comunicare disponibile astfel incat sa putem economisi timp si benzina. Ne putem auzi si vedea si chiar puteti vedea ecranul nostru in timp ce lucram. In acest fel lucrarea iese exact asa cum doriti si puteti controla etapele si timpul total necesar finalizarii lucrarilor.


Suntem o echipa de web design și consultanță în marketing, orientată către client, cu o experienta de peste 16 ani pe piata mediului online.
Grație echipei performante, am abordat și finalizat lucrări care acoperă toată gama de servicii, de la creare website, webdesign sau redesign site la creare de bloguri, site-uri de prezentare, portaluri sau magazine online,  îmbunătățirea performanțelor site-ului, promovare prin banner-e și link-uri, optimizarea pentru motoarele de căutare, campanii Google AdWords sau promovare pe Facebook, administrare și securizare.