DEZVOLTAREA PERSONALA – „Lasa vrajeala” o carte ce te „scoate la tabla” :)

Am reusit recent sa finalizez lecturarea cartii lansate de catre Paul Melinte, intitulata ” Lasa Vrajeala”. Recomand aceasta carte tuturor persoanelor care doresc sa faca ceva cu afacerea lor si, implicit, cu viata lor.

Da, pot spune ca aceasta carte ” te scoate la tabla” in adevaratul sens al cuvantului!

DEZVOLTARE PERSONALA

Ce mi-a placut atat de mult? Faptul ca Paul iti spune lucrurile in fata, fara ocolisuri, te cearta cand este cazul si te lauda cand o meriti!

” De la autoamagiri la visuri devenite realitate” calea este lunga si foarte grea. Daca lasi „creierul reptilian” sa-ti spuna ce sa faci, atunci drumul va fi si mai greu. Paul iti explica atat de bine cum sa eviti acele greseli, incat nu trebuie decat sa urmezi pasii.

Bine, o sa spui ca nu este usor. Dar ce este usor? Sau daca este usor, ar putea fi realizat de catre oricine, nu crezi?

In concluzie, este o carte pentru Dezvoltare Personala foarte utila, pe limba tuturor, bine structurata, bine gandita, cu targhetare larga. Am citit multe carti de Dezvoltare Personala dar, aceasta chiar iti explica simplu cum poti sa cresti, atat ca om cat si ca antreprenor. Practic, iti da un sut …acolo unde trebuie, si te pune la munca. Daca ti se pare prea greu, atunci nu te mai vaita!

Nu va dau link-ul de unde puteti achizitiona cartea. Incepeti prin a tasta pe Google, Paul Melinte, Lasa Vrajeala si veti gasi cu siguranta de unde o puteti achizitiona. Nu stiu daca este si varianta pdf…

Asa ca, Lasa Vrajeala: spor la lectura si …..SPOR LA TREABA!

Scroll to Top