Portofoliu

img12

HANU-SATULUI.RO

HANU-SATULUI.RO

Hanu-satului.ro este un site prezentare a unei unitati de cazare Hostel *** Hanu Satului. Pentru acest proiect s-a realizat: reconfigurare design, functionalitate, modul administrare,optimizare seo basic.

img12

DELUXE-EVENIMENT...

DELUXE-EVENIMENTE.RO

Deluxe-evenimente.ro este un site prezentare a unui luxos Salon de evenimente. Pentru acest proiect s-a realizat: reconfigurare design, functionalitate, modul administrare,optimizare seo basic.

img12

MARTINDETECTIVE.RO

MARTINDETECTIVE.RO

 Martindetective.ro este un site prezentare business supraveghere persoane prin detectivi particulari. Pentru acest proiect s-a realizat: reconfigurare design, functionalitate, modul administrare,optimizare seo basic, Optimizare SEO, gazduire server.

img12

MARVISPORTS.COM

MARVISPORTS.COM

Marvisports.com este un site de prezentare a unui produs sporrtiv. Pentru acest proiect s-a realizat: configurare design , functionalitate, modul administrare, gazduire.

img12

CAZARE-APARTAMEN...

CAZARE-APARTAMENTE-MAMAIA.RO

Cazare-apartamente-mamaia.ro este un site de prezentare cu aparatemente de inchiriat in regim hotelier atat in Constanta cat si in Mamaia. Pentru acest proiect s-a realizat: configurare design , functionalitate, modul administrare, optimizare seo basic, Optimizare SEO. Procesul de optimizare este la inceput.

img12

GPSMONITORIZARE.RO

GPSMONITORIZARE.RO

Gpsmonitorizare.ro este un site de prezentare pentru o activitate foarte interesanta: monitorizareflote auto prin sisteme gps. Pentru acest proiect s-a realizat: configurare redesign , functionalitate, modul administrare, optimizare seo, Logo.

img12

GLOBALTECH.RO

GLOBALTECH.RO

Globaltech.ro este un site de prezentare pentru o activitate foarte interesanta: monitorizareflote auto prin sisteme gps. Pentru acest proiect s-a realizat: configurare redesign , functionalitate, modul administrare, optimizare seo, Logo.

img12

Zumbaconstanta.ro

Zumbaconstanta.ro

Zumbaconstanta.ro este un site prezentare business. Pentru acest proiect s-a realizat: reconfigurare design, functionalitate, modul administrare,optimizare seo basic, Optimizare SEO. Procesul de optimizare este la inceput.

img12

VilsanArt.com

VilsanArt.com

Vilsanart.com este un magazin online cu sistem de plata Paypal care va prezinta o colectie de tablouri superba realizata de Veronica Vilsan .Pentru acest proiect s-a realizat: design complet, functionalitate, modul administrare, optimizare seo, Logo.

img12

Vila-eforie.ro

Vila-eforie.ro

VilaEforie.ro este un website preluat pentru realizare design, optimizare seo si marketing online.Pentru acest proiect s-a realizat: design complet, functionalitate, modul administrare, optimizare seo, promovare online, marketing.

img12

Usiintrare.ro

Usiintrare.ro

Usiintrare.ro este un site de prezentare pe scurt a produselor oferite sub marca MACO.Pentru acest proiect s-a realizat: design complet, functionalitate, modul administrare, optimizare seo, promovare online, marketing,Logo.

img12

TomiStyle.ro

TomiStyle.ro

TomiStyle.ro este un blog online ce isi propune sa cuprinda din activitatile orasului Constanta si nu numai.. Pentru acest proiect s-a realizat: configurare design, functionalitate, modul administrare,Logo, optimizare seo basic, Optimizare SEO. Procesul de optimizare este la inceput.

img12

Tamplarie-consta...

Tamplarie-constanta.ro

Tamplarie-constanta.ro este un website care va prezinta serviciile oferite de catre fiema Mibo Metal System.Pentru acest proiect s-a realizat: design complet, functionalitate, modul administrare, optimizare seo, promovare online, marketing, Logo

Proiectul a fost actualizat recent ca si script, design si functionalitate.

img12

Studiogarden.ro

Studiogarden.ro

Studiogarden.ro este un site de prezentare cu magazin online integrat. Fiind un proiect preluat, pentru acest proiect s-a realizat: finalizare configurare design , functionalitate si optimizare SEO pentru GOOGLE.

img12

SDS-Neptuning.ro

SDS-Neptuning.ro

SDS-Neptuning.ro este un site de prezentare Business. Pentru acest proiect s-a realizat: reconfigurare design, functionalitate, modul administrare,optimizare seo basic, Optimizare SEO. Procesul de optimizare este la inceput.

img12

SailAdventures.ro

SailAdventures.ro

SailAdventures.ro este un site de prezentare pentru o activitate foarte interesanta:cursuri de navigatie si evenimente pe mare .Pentru acest proiect s-a realizat: configurare redesign , functionalitate, modul administrare, optimizare seo, fotografii.

img12

Rio-dent.ro

Rio-dent.ro

Rio-Dent.ro este un site de prezentare ce ofera servicii complete profesionale de stomatologie. Pentru acest proiect s-a realizat: configurare redesign , functionalitate, modul administrare, optimizare seo, logo si sedinta foto a cabinetului.

img12

Plantatie-catina...

Plantatie-catina.ro

Plantatie-catina.ro este un magazin online si site de prezentare imbinate cu un miniblog.Dinn acest magazin puteti achiziona produse naturale din catina.Pentru acest proiect s-a realizat: configurare design , functionalitate, modul administrare, optimizare seo.

img12

Mobilier-de-exte...

Mobilier-de-exterior.ro

Mobilier-de-exterior.ro este un magazin online ce va propune o gama extrem de larga de produse in ceea ce priveste designul de exterior .Pentru acest proiect s-a realizat: design complet, functionalitate, modul administrare, optimizare seo, promovare online, marketing.

img12

Marina-eforie.ro

Marina-eforie.ro

Marina-eforie.ro este un site de prezentare ce ofera o gama variata de servicii legate de iachting. Pentru acest proiect s-a realizat: configurare redesign , functionalitate, modul administrare, optimizare seo basic.

img12

Maremar-Eforie.ro

Maremar-Eforie.ro

Maremar-Eforie.ro este un site de prezentare ce ofera servicii hoteliere. Pentru acest proiect s-a realizat: configurare design , functionalitate, modul administrare, optimizare seo basic, realizare fotografii.

img12

Dexontravel.com

Dexontravel.com

Dexontravel.com este un site de prezentare pachete turism. Pentru acest proiect s-a realizat: configurare design, functionalitate, modul administrare, optimizare seo basic.

img12

Cazare-constanta...

Cazare-constanta-mamaia.ro

Cazare-constanta-mamaia.ro este un site de prezentare cu aparatemente de inchiriat in regim hotelier atat in Constanta cat si in Mamaia. Pentru acest proiect s-a realizat: configurare design , functionalitate, modul administrare, optimizare seo basic, Optimizare SEO. Procesul de optimizare este la inceput.

img12

Casa-Maestro.ro

Casa-Maestro.ro

Casa-maestro.ro este un site de prezentare ce ofera servicii hotelierele de cazare.Pentru acest proiect s-a realizat: configurare design , functionalitate, modul administrare, optimizare seo basic,logo, realizare fotografii.

img12

Casa-amanet-Bucu...

Casa-amanet-Bucuresti.ro

Casa-amanet-bucuresti.ro este identitatea vizuala a casei de amanet Gold Investment Services din Bucuresti.Pentru acest proiect s-a realizat: design complet, functionalitate, modul administrare, optimizare seo, promovare online, marketing.

img12

Bufete.ro

Bufete.ro

Bufete.ro este un site de prezentare ce ofera o gama variata de servicii cu predilectie pentru organizarea de evenimente. Pentru acest proiect s-a realizat: configurare redesign , functionalitate, modul administrare, optimizare seo.

Momentan site-ul nu mai este activ. Daca sunteti interesat de aceasta tema va rugam sa ne contactati.

img12

AvocatConstanta....

AvocatConstanta.com

AvocatConstanta.com este site-ul de prezentare al Cabinetului de Avocat Emil Mihail Tatu. Pentru acest proiect s-a realizat: design complet, functionalitate, modul administrare, optimizare seo, promovare online, marketing, configurare cont server, serviciu de gazduire.

Proiectul a fost actualizat recent ca si script, design si functionalitate.

Webdesign site cabinet avocat

img12

Blackseasailing.ro

Blackseasailing.ro

Blackseasailing.ro este un site de prezentare ce ofera o gama variata de servicii legate de iachting si cursuri de iachting. Pentru acest proiect s-a realizat: configurare redesign , functionalitate, modul administrare.