Web design

AGENTIE WEB DESIGN CONSTANTA – Ai nevoie de un siteweb? Oferim Website-uri de calitate adaptate pentru dispozitivele mobile folosind (pe bune) ultimele tehnologii in domeniu. Experienta de peste 16 ani! Sute de web-site-uri realizate! Programare utilizand ultimele tehnologii in domeniu

AGENTIE WEB DESIGN – Serviciile de web design sunt orientate pe realizarea de website-uri capabile sa va puna in valoare calitatile proiectelor dvs. Site-urile noastre folosesc tehnologii noi si diverse limbaje de programare, incarcarea acestora fiind foarte rapida de catre vizitator.

ALLHOST – AGENTIE WEB DESIGN CONSTANTA

CE OFERIM?

DESIGN RESPONSIVE

Site-ul tau va fi optimizat indiferent de ecranul de pe care este accesat, telefon, tableta sau desktop.

ADMINISTRARE

Vei putea modifica orice text sau imagine din site-ul tau! Interfata este foarte usor de folosit!

OPTIMIZARE SEO

Respectam toate recomandarile din domeniu astfel incat site-ul tau sa fie indexat in GOOGLE.

RAPORTARE

Orice pachet alegeti veti primi Cont Analytics configurat pentru verificarea accesarilor site-ului.

GAZDUIRE SITE

Asiguram optimizarea serverului de gazduire pentru ca site-ul tau sa se incarce rapid usurand experienta de navigare a clientilor tai.

SECURITATE

Acordam o atentie sporita datelor tale si ne asiguram ca serverul si site-ul tau vor fi protejate de atacuri si tentative de furturi de date.

SUPORT

Pentru ca scopul nostru este sa fie totul bine,primesti training pentru a invata cum sa-ti administrezi simplu si eficient site-ul.

GARANTIE

Oferim garantie pe viata pentru orice proiect si asiguram remedierea oricaror probleme in timp util.

OFERIM CONSULTANTA GRATUITA

ALLHOST – AGENTIE WEB DESIGN CONSTANTA

Important, pentru noi, este sa intelegem afacerea ta si care sunt punctele tari ce te diferentiaza de concurenta.

Avem acces la rapoarte din fiecare industrie, stim ce, cand si cum cauta clientul tau informatii despre nevoile sale si astfel putem alege impreuna cea mai buna solutie pentru tine.

 

Web design Constanta

ALLHOST – AGENTIE WEB DESIGN CONSTANTA

Putem lucra online oriunde ai fi: email, messenger sau skype

Folosim toate caile de comunicare disponibile astfel incat sa putem economisi timp si benzina. Ne putem auzi si vedea si chiar puteti vedea ecranul nostru in timp ce lucram. In acest fel lucrarea iese exact asa cum doriti si puteti controla etapele si timpul total necesar finalizarii lucrarilor.

Suntem o echipa de web design și consultanță în marketing, orientată către client, cu o experienta de peste 16 ani pe piata mediului online.
Grație echipei performante, am abordat și finalizat lucrări care acoperă toată gama de servicii, de la creare website, webdesign sau redesign site la creare de bloguri, site-uri de prezentare, portaluri sau magazine online,  îmbunătățirea performanțelor site-ului, promovare prin banner-e și link-uri, optimizarea pentru motoarele de căutare, campanii Google AdWords sau promovare pe Facebook, administrare și securizare.

ALLHOST – AGENTIE WEB DESIGN CONSTANTA